KILPAILU LOPPUU 25.9, OSALLISTU SIIS AJOISSA!

Lc Magnetot julistavat nyt uuden kilpailun avatuksi...

1251376209_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

MAGNETTO FANART'o9

No niin, nyt kun olen kipeänä (ehkä possutauti), niin ajattelin julkaista tälläisen kilpailun, kiitos Valokarhun mahtavan idean. Eli, kyseessä on siis eräänlainen piirustus/taide- kilpailu, jossa voit tehdä ihan mitä haluat! Ohjeet ja säännöt ovat seuraavat:

Tarkotuksenasi on toteuttaa fanikuva jostain Magneton hahmosta. Se voi olla Nim, Pixie, Ringa tai ihan kuka vaan! Vaikkapa muukalainen tulevaisuudesta tai esi-isä menneisyydestä. Aihe on vapaa ja niin myös toteutuskin. Saat tehdä sen perinteisesti paperille, piirtää tietokoneella, se voi olla stailattu barbie tai vaikkapa palikoista kyhätty robotti! Tärkeintä on vain, että osallistut, niin päästään sitten kaikki yhdessä ihailemaan muiden tuotoksia. Hauskaa, eikö?

Säännöt:
1) Kuvaa saa muokata niin paljon kuin tahtoo kuvan käsittelyohjelmilla tai muilla ohjelmilla.
2) Kuva tulee lähettää osoitteeseen susiprinsessan(at)luukku.com JPG- muodossa. Jos et tiedä, mikä on JPG- muoto, kysy rohkeasti apua.
3) Pidä hauskaa kuvaa tehdessäsi. Sen ei tarvitse olla täydellinen, kunhan mukana on hyvää mieltä ja yritystä :)

Ai niin, täyyhän kilpailussa olla palkintokin! No, palkinto on, kaksiosainen: Ensimmäinen osa on Spoilipaketti, jossa saat yksityiskohtaisia juonipaljastuksia ennen osan ilmestystä. Kaikki mehukkaat tiedot ovat käsissäsi paljon ennen muita lukijoita! Toinen osa on linkitysbuttoni/tekstilinkki, jonka lisään tänne hyvälle paikalle ja sivusi saavat hyvää mainostusta!

Mitä siinä vielä jahkailet, osallistumaan siitä! Onnea kaikille tasapuolisesti, toivottaa kuumeinen Susiprinsessa!

 

1251376917_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
PS: Kommentteja kisasta sekä kaikesta muusta olisi myös ihanaa saada <3